Forside   Klub
 
 
 
Bellanca Klubben

...er en klub for piloter og andre interesserede i Bellanca Super Decathlon, OY-LUN

Konkurrence Team Basic opstod  blandt medlemmerne i sæson 2009. Team Basic var - og er- en gruppe Bellancaklub piloter der med sin entusiasme viste, at selvom man er helt ny, kan det god lade sig gøre at deltage seriøst i internationale kunstflyvningskonkurrencer.  Team Basic blev til Team Sportsman i 2010 og gjorde sig helt overvældende positivt bemærket ved at vinde 1., 2. og 4. pladsen ved Nordisk mesterskab. I 2011 deltog  6 piloter på Bellancaklubbens fly ved NM – igen med flotte resultater. I 2012 ved NM i Finland blev det til sølv i sportsman fløjet i OY-LUN. I 2013 deltog ikke mindre end 9 piloter på OY-LUN i Nordisk Mesterskab - og det blev til Guld og Sølv  i Basic og Guld, Sølv og Bronce i Sportsman.
I 2014 kom Bellancaklubben igen på sejrskamlen - Bellanca var den  helt overvejende flytype i Sportsman og her lykkedes det Henrik Lassen af få en flot bronceplacering med 76,10%.
2015 var en stor success for vores svenske medlem Daniel Eriksson.

Social events. Klubben er også for de som ikke er til Konkurrence. Blandt de  social arrangementer skal fremhæves det årlige træf (sidste år i Höganäs)  – her flyver vi, griller om aftenen og overnatter i lejer sommerhus eller flyveklubbens klubhus. Grill og overnatning er gratis for klubmedlemmer. - og så er der den (hyggelige)  årlige generalforsamling som afholdes en lørdag i november.

Fordele. Der er mange fordele ved at være BK medlem - bl.a. flyver man med stor rabat OY-LUN og OY-BGS, OY-BTU. Nærmere kontakt Lena: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. / Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , tlf.: 2281 3908.

KDA og DMU

Klubben er tilsluttet KDA gennem DMU.

Velkommen i klubben!

Kontakt
Formand: Lennart Wahl
Kasserer / administration: Lena Wahl : 2281 3908

 
IMG_7907.JPG
 

Kunstflyvning - Gavekort - Flyvning - Flyv selv - Lær at Flyve - Klassisk Flyvning - Avanceret Flyvning - Loop - Rul - På Hovedet - Oplevelser - Spænding